Ida Thulin

När kroppen säger emot

Ja vilken fantastisk helg!! Tackar Gud för att få spela med ett så fantastiskt team, och vilken konferens!! WOW so good.

Tror att helgen och konferensen har förändrats många liv till något bättre. Extremt tacksam över att fått frågan om att vara med och vara en del av det!

 

Däremot avslutades min helg lite för tidigt.. Igår på ett möte så spelade vi som vanligt, men vad som var lite extra var att jag skulle stanna kvar på scenen och spela piano undertiden kvällens talare skulle prata, vilket var i ca 30/40 minuter. Mycket folk, massor av ljus på scenen och strålkastare, varmtröja så avslutades det inte så bra.. Alla ljus tog allt syre och jag kände mig sämre och sämre, drack lite vatten undertiden och gjorde mitt bästa ändå.. När de där 30/40 minuterna äntligen hade gått så kom resten av vårt team upp för att börja spela. Då sprack det för mig, var tvungen att gå ut, var skakis, yr och mådde illa. När man som mest ville vara kvar och köra gärnet. Gick ut och mådde lite bättre, men några minuter senare spydde jag. Mådde bättre precis efter men sedan kom det ifatt och min kropp tappade all energi. Huvudet kändes Lost och jag orkade nästan inte bära mig själv. Senare på kvällen var den en konsert som jag så gärna ville gå på, men var tvungen att ta mig hem för att spela på avslutningsmötet idag. Men natten blev inte som planerad, 2 ggr till kände min kropp att den ville spy. SÅ galet tråkigt, även ifall jag ej kunde vara med och spela ville jag vara på plats. Helgen vi hade laddat upp för så länge.. Men ibland blir det som det blir.. och antagligen fanns det väl en anledning till det som hände igår.  jaja., kommer väl skratta åt det framöver så då kan jag lika gärna skratta åt det nu.

Haft för mycket på agendan det sista så att kroppen sa emot. Det ger en tanke ställare, viktigt att vila emellanåt. Min kropp är helt död från topp till tå. Så nu några lugna dagar fram till onsdag, sedan är SM helgen igång..

 

Fick en surprise idag, will tell u tomorrow!

Go kväll i stugan

Tro det eller ej, I'm alive.

Hade en fantastisk helg på Elmia, både fredag, lördag och söndag. Träffat vänner som bor lite längre ifrån och kollat på roliga klasser! Grateful!

Måndag tisdag onsdag har varit ok, varit i obalans både psykiskt och fysiskt.. Så ska nu lägga mig i tid för att orka en hel lång helg i musikens tecken. Har hand om musiken hela helgen på en konferens, som startar redan imorgon kväll, Så ikväll har vi haft "genrep". 

Imorgon väntar jobb hela förmiddagen, käka lunch hos farmor, damsuga hela huset (är hemma själv hela veckan) och sedan fixa mig innan jag ska vara i Värnamo ca 16-tiden.

SÅ nu laddar vi för det!!

Sov så gott!

 

(Spenderade måndag och tisdagen i stallet efter jobbet, såklart. Hann även med ett bad idag emellan jobbet och genrepet..)

Elmia Scandinavian Horse Show

Full vecka men nu äntligen är det höstlov!! Fantastiskt! Startar hela lovet med Elmia Scandinavia Horse Show i Jönköping! Var där hela kvällen och kollade in arenan. Gick lite på mässan, var på hoppning, lyssnade på Peder och Henkes Clinic, lärorikt! Sedan vid 21 avslutade vi dagen med 150 hoppning, då var bland annat Peder och Allan med i startfältet. Finns inget som är tystare som när de rider, ALLT fokus på de och sedan dunderapplåder. Var precis likadant på EM! Alla älskar Peder och Allan!

Kom hem strax efter 00 igår och nu är det lördag morgon. Ska åka till stallet nu och rida innan vi beger oss mot Elmia igen! Blir Elmia även imorgon! Älskar fulla hästhelger!!!

Kram

 

(Här är två bilder från när Värnamo vann duellen i onsdags, Julia kom även 1:a av alla, stolt!!)

FEST!!

Trevlig söndag på er!!!

Dax för släktmiddag, och förhoppningsvis ska hela mammas sida vara på plats!! Laddad och ska ta vara på varje ögonblick.

Vi höres!

 

Mörk-Lördag

Ligger som ett mörker över Hillerstorp idag, lite mysigt faktiskt!

Ska platsa mig vid pianot om en stund, har plugg som ska göras där och förbereda inför kvällens spelning. Mys förmiddag hemma.<3

 

Vill bara tipsa om två gamla låtar idag, med Sanna Nielsen..

Först ut: Vågar du, Vågar jag

Sedan har vi favoriten, låten som man aldrig tröttnar på inprincip. Låten som kan spelas på repeat när man är med en go vän.

"Hela världen för mig"

Back on track

hörni! Helg!!!

 

Firat min lillsyrra som fyller 6 år idag, men en del av släkten. Ska fira med hela släkten på söndag.. Är lite obalans just nu.. Men idag har varit en bra dag, julen är snart här och egentligen kan jag inte annat än att vara lycklig. Satt länge efter skolan för att kolla igenom julkonserter och lucia framträdande. Mycket man vill hinna med ibland, man vill absolut inte missa något!!

 

Har varit i Värnamo ikväll, ingen kör övningen, utan vi bara hängde hela gänget för att komma varandra närmre! Kom hem tidigt och ligger nu redan i sängen för att nanna. Imorgon ska jag träna, plugga och planera på morgonen, vid 13:30 ska jag vara i Reftele för övning för att senare på kvällen sjunga och spela, spännande!

 

Denna bilden grep tag i mig idag, "jag vill, jag kan, jag ska". Det ligger mycket i de orden! Ifall det är någon som är sugen på ett liknande smycket så finns det på ryttarinspiration.se 

 

Kram!

Mental återhämtning

Torsdagen är här och jag har börjat gilla torsdagar mer och mer för varje vecka. Spelar i brasset med Åsenhöga varje torsdag inför SM. Och det har blivit en plats och tid i veckan som blivit så viktig. Komma iväg och få komma på andra tankar och till varma famnar i Åsenhöga. Vi har extrem kul tillsammans och det är väldigt avslappnat i gänget. Självklart spelar man med lite press, vilket är uppenbart, jag menar det är 3 veckor kvar tills vi ska tävla, allt måste sitta nu! Men pressen är inte jobbig utan den är härlig, för vi alla kämpar och vill göra vårt bästa tillsammans! För mig blir det en bra återhämtning sådär mitt i veckan!

Utöver härliga torsdagskvällar så lever man med känslan i kroppen att det är fredag och HELG imorgon! DET gillar jag!!

Blir en helg bestående av övning, spelningar och släktmiddag, emellan det ska plugg och planering inför julen hinnas med. Mycket som ska förberedas och planeras för att hinna med att få ihop allt. Det kommer bli bra, hoppas jag!

 

Nu tid för lite jobb vid dator innan vi åker mot Åsenhöga!!

våra liv

Mitt schema är fullproppat just nu, någonting hela tiden, det är roligt! Men tar såklart på krafterna ordentligt ibland, samtidigt som endel utav det såklart ger energi.!

Emellan alla spelningar, träningar, jobb hit och dit så tar jag ofta mig runt i min lilla bil, ifall jag åker runt här i närheten. Hur som helst så blir det en del åkande, då jag knappast aldrig gör något i Hillerstorp nu mera. Då är det rätt skönt att ha bilen som tid för en själv, gå igenom dagen med en själv och bara få tänka för sig själv. Fundera vad man är tacksam för och var man känner att man vill ändra på. Blir som en skön paus med sig själv, vilket jag verkligen försöker ta vara på.

Jag tror det är viktigt för sig själv, att ta en stund för sig själv och verkligen fundera en stund. Hur man mår och hur man känner att livet är just nu, kan man ändra något för att få det ännu bättre? Fundera över vad man har att vara tacksam för! För mig är de stunderna viktiga.

 

För visst vill vi göra det bästa av våra liv? Vilka förutsättningar vi än har, så tror jag att det handlar om vad vi väljer att göra med det vi har!

 

 

(Idag är jag extra tacksam för att jag är den jag är och står på benen efter allt.)

Nu ska jag åka till Värnamo, dax för övning inför en konference där vi ska leda musiken.

me love

ja, stallet är ju platsen jag gillar oerhört mycket.. Igår skrittade jag och Emmie ut ca 1 h, så uppskattat att få komma ut och andas och tillbringa tid med hästarna! Jag red ponnyn Svante, var längesedan man faktiskt satt på en liten mindre, man känner sig väldigt stor.. Men det gick bra!

När vi kom tillbaka hoppade jag upp på Dixie, som är lite större än Svante om man säger så;) och trimmade en stund i manegen. Kul och lärorikt att byta hästar, ställa om sig och anpassa om sig efter den andra hästen. Roligt!

 

Pluggat hela långa dagen idag och ska nu dra mig mot stallet, träning som vanligt! Nice nice nice!

 

(så mysigt att äntligen få träffa Emmie igen, ses inte alls lika ofta längre, dels för att vi inte pluggar på samma skola längre och vi spendera mest tid i olika stall. Hon är så go Emmie! Träffade även Johanna, en vän, vi hängde JÄMT innan. Men sedan kom det saker vägen och hon har flyttat sina hästar från "vårat" (hennes hemma) stall, och står nu hos sin tränare Thor-björn Liljenval, för att få ännu bättre möjligheter till att bli ännu bättre. Vad oklart detta blev, men hoppas ni förstår. Emmie och Johanna står just nu alltså i samma stall!)

Avslutningskonsert för Adan Brown, med Livslust

Och DÄR var våran sista konsert tillsammans med Adan gjord. Adan är vår ledare för LL, personen som fixar och sätter ihop alla övningar, spelningar, resor och konserter. Vilket han har varit i 25 år!! Så sjukt länge och så sjukt kul. Är glad att jag hann vara med när hann lett oss. Han är en otrolig person som verkligen gett allt för oss, alla resor, konserter och alla övningar, så mycket tid han lagt ner på oss.!! Så mycket värme och energi man har fått utav att ha få varit med. Oändligt tacksam!!

Nu väntar en ny leader, ska bli spännande och kul!

Här är lite bilder från olika konserter och olika turné-resor vi gjort tillsammans. Tyskland, Gotland, Stockholm osv osv. wow GRATEFUL!

Julkonsert hemma i Värnamo 

Konsert på en festival i Tyskland, wow!

konsert helg i Stockholm

Lucia hemma i Värnamo 

lång konsert helg på Gotland

Bild från ikväll