Ida Thulin

En längtan!

Har ni också gått runt med en längtan inom er? En längtan om att göra något större, något som får vara betydelsefullt för människor, något som får ge världen mer ljus och sprida något viktigt?

 

Jag har haft en sådan längtan i mitt hjärta i större delar av mitt liv. Vissa stunder har jag känt mig för liten och känt att tiden inte har varit inne. Jag har helt enkelt skjutit fram det.

Mitt i detta är jag samtidigt väldigt medveten om att tillfället eller "den rätta tiden" nog inte alltid kommer till än, utan att det ofta handlar om att vi får ta tiden och själva göra det till "rätt tid" på egen hand. Men i just denna situationen har jag hela tiden känt och haft en tro på att "den rätta tiden" kommer. Jag har nog själv behövt tiden till att förbereda mig själv, mogna, växa, se det från olika perspektiv, vrida och vända på tankarna.

Nu står jag här. Hjärtat bankar. Jag måste göra något. Sprida hoppet och kärleken. Jag kan inte bara stå på samma ställe och bara stampa, jag är menad för något mer. Tiden är här nu.

Jag står här med så många olika idéer - med en och samma dröm och vision; få ge något betydelsefullt, sprida ljus och hopp. I en tid där mycket kan kännas omöjligt att göra, så tror jag ändå att vi alla har en möjlighet att välja hur vi vill se på allt. Vare sig ifall vi hade haft ett virus som nu, eller ifall vi inte haft det - så har vi alltid en möjlighet till att välja hur vi vill bemöta det vi stöter på här i livet. Vi har ingen chans att välja vilka hinder vi kommer möta, men vi kan välja hur vi bemöter dem. Hur väljer du att se på hinder? Försöker du hitta lösningar och möjligheter eller vänder du om för att slippa möta hindret?

 

Jag tror att vi tjänar mycket på att leta efter det goda i saker och ting. Vad har vi för möjligheter att göra just nu? Hur kan vi göra det så bra som möjligt? Ibland kan det krävas att vi bara gör något litet, bara för att få bollen i rullning. Det kan föda fram fler idéer och faktiskt få en att inse att saker och ting är möjligt (speciellt i en tid som denna). Att man kan ställa om och inte ställa in.

 

Glad onsdag på er!!!

Kram!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas