Ida Thulin

våra liv

Mitt schema är fullproppat just nu, någonting hela tiden, det är roligt! Men tar såklart på krafterna ordentligt ibland, samtidigt som endel utav det såklart ger energi.!

Emellan alla spelningar, träningar, jobb hit och dit så tar jag ofta mig runt i min lilla bil, ifall jag åker runt här i närheten. Hur som helst så blir det en del åkande, då jag knappast aldrig gör något i Hillerstorp nu mera. Då är det rätt skönt att ha bilen som tid för en själv, gå igenom dagen med en själv och bara få tänka för sig själv. Fundera vad man är tacksam för och var man känner att man vill ändra på. Blir som en skön paus med sig själv, vilket jag verkligen försöker ta vara på.

Jag tror det är viktigt för sig själv, att ta en stund för sig själv och verkligen fundera en stund. Hur man mår och hur man känner att livet är just nu, kan man ändra något för att få det ännu bättre? Fundera över vad man har att vara tacksam för! För mig är de stunderna viktiga.

 

För visst vill vi göra det bästa av våra liv? Vilka förutsättningar vi än har, så tror jag att det handlar om vad vi väljer att göra med det vi har!

 

 

(Idag är jag extra tacksam för att jag är den jag är och står på benen efter allt.)

Nu ska jag åka till Värnamo, dax för övning inför en konference där vi ska leda musiken.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas