Ida Thulin

me love

ja, stallet är ju platsen jag gillar oerhört mycket.. Igår skrittade jag och Emmie ut ca 1 h, så uppskattat att få komma ut och andas och tillbringa tid med hästarna! Jag red ponnyn Svante, var längesedan man faktiskt satt på en liten mindre, man känner sig väldigt stor.. Men det gick bra!

När vi kom tillbaka hoppade jag upp på Dixie, som är lite större än Svante om man säger så;) och trimmade en stund i manegen. Kul och lärorikt att byta hästar, ställa om sig och anpassa om sig efter den andra hästen. Roligt!

 

Pluggat hela långa dagen idag och ska nu dra mig mot stallet, träning som vanligt! Nice nice nice!

 

(så mysigt att äntligen få träffa Emmie igen, ses inte alls lika ofta längre, dels för att vi inte pluggar på samma skola längre och vi spendera mest tid i olika stall. Hon är så go Emmie! Träffade även Johanna, en vän, vi hängde JÄMT innan. Men sedan kom det saker vägen och hon har flyttat sina hästar från "vårat" (hennes hemma) stall, och står nu hos sin tränare Thor-björn Liljenval, för att få ännu bättre möjligheter till att bli ännu bättre. Vad oklart detta blev, men hoppas ni förstår. Emmie och Johanna står just nu alltså i samma stall!)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas