Ida Thulin

Godmorgon, god middag, godkväll

Gårdagen bjöd på shopping i Kungsbacka, fick med mig ett par jeans och två tröjor hem, behövligt! Kanske hinner visa er ena tröjan och jeansen imorgon. Utöver shoppingen satt jag hemma och läste en engelska bok som snart ska vara utläst. Ingen WOW lördag, men något som behövdes. 

Nu sitter jag här själv i stugan, familjen åkte hem för 4 h sedan och jag stannar här själv tills imorgon. Ska nämligen ner till Skåne - Båstad/Ängelholm imorgon. Så då passar det bättre att jag stanna kvar på kusten och ta ett direkt tåg ner dit imorgon, än att åka hem och krångla med en massor tågbyte imorgon. Får dessutom lite sovmorgon, skönt.

Så ikväll blir det bara att ta hand om mig själv lite, ska packa ihop inför morgondagen läsa lite i engelska boken. Känns lite ensamt här, så måste sysselsätta mig lite.. Kanske gå en kvällspromenad!

 

Är lite nervös över morgondagen.., inte över dagen, men över RESAN. Åker buss till tågstationen och har ingen aning om hur det ser ut där. Rädd för att missa tåget eller ta fel.  Men det är bra att jag gör detta ändå, det kommer bara få mig att lära mig ännu mer. Vad kan hände egentligen? INGENTING. Visst att jag kan hamna fel eller blir kvar i Varberg, men då är det som det är, det är ju ingen fara?

Men nu ska jag tro på mig själv och komma rätt, känns skönt att komma fram och landa i trygga händer. Och ifall jag skulle behöva hjälp så går det ju alltid fråga någon!!

HUR svårt kan det va? no Big deal, let's go! Det blir kul! Man lär sig alltid något nytt!

 

(bilden beskriver min känsla idag)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas