Ida Thulin

När kroppen säger emot

Ja vilken fantastisk helg!! Tackar Gud för att få spela med ett så fantastiskt team, och vilken konferens!! WOW so good.

Tror att helgen och konferensen har förändrats många liv till något bättre. Extremt tacksam över att fått frågan om att vara med och vara en del av det!

 

Däremot avslutades min helg lite för tidigt.. Igår på ett möte så spelade vi som vanligt, men vad som var lite extra var att jag skulle stanna kvar på scenen och spela piano undertiden kvällens talare skulle prata, vilket var i ca 30/40 minuter. Mycket folk, massor av ljus på scenen och strålkastare, varmtröja så avslutades det inte så bra.. Alla ljus tog allt syre och jag kände mig sämre och sämre, drack lite vatten undertiden och gjorde mitt bästa ändå.. När de där 30/40 minuterna äntligen hade gått så kom resten av vårt team upp för att börja spela. Då sprack det för mig, var tvungen att gå ut, var skakis, yr och mådde illa. När man som mest ville vara kvar och köra gärnet. Gick ut och mådde lite bättre, men några minuter senare spydde jag. Mådde bättre precis efter men sedan kom det ifatt och min kropp tappade all energi. Huvudet kändes Lost och jag orkade nästan inte bära mig själv. Senare på kvällen var den en konsert som jag så gärna ville gå på, men var tvungen att ta mig hem för att spela på avslutningsmötet idag. Men natten blev inte som planerad, 2 ggr till kände min kropp att den ville spy. SÅ galet tråkigt, även ifall jag ej kunde vara med och spela ville jag vara på plats. Helgen vi hade laddat upp för så länge.. Men ibland blir det som det blir.. och antagligen fanns det väl en anledning till det som hände igår.  jaja., kommer väl skratta åt det framöver så då kan jag lika gärna skratta åt det nu.

Haft för mycket på agendan det sista så att kroppen sa emot. Det ger en tanke ställare, viktigt att vila emellanåt. Min kropp är helt död från topp till tå. Så nu några lugna dagar fram till onsdag, sedan är SM helgen igång..

 

Fick en surprise idag, will tell u tomorrow!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas